FAMILIEN MØRK

HELE FAMILIEN HJÆLPER TIL

Hver weekend kan du møde Anders Mørk og hans kone Marlene i Mørks Kælder. Anders’ bror Andreas hjælper også til som bartender et par weekender om måneden. Ombygningen af kælderen har været noget af en omgang at komme igennem. Hele kælderen er blevet ryddet, og der er blevet startet helt forfra. Derfor har Anders og Marlenes datter Laura også været igang og givet stor hånd med.

Resten af familien har også været med hele vejen med moralsk støtte og gode råd. Man kan derfor roligt sige, at der her er tale om et familieforetagende.

IDEEN BAG MØRKS KÆLDER

VIN, TAPAS & COCKTAILS

Anders Mørk, den tidligere ejer af Crazy Daisy, har haft lukket kælderen et kvart års tid, for at ombygge stedet til et mere tidssvarende og nyskabende voksent koncept. Lysten til at åbne en restauration for et mere modent publikum, der således rammer en målgruppe mellem 30-60 år, har længe været et ønske for Anders Mørk.
Kælderlokalerne har fået en gennemgribende renovering. Der er flere siddepladser og som noget nyt, er der installeret langborde til større selskaber. Mørks Kælder er et oplagt samlingspunkt for selskaber fra 4-100 mennesker, hvor selskabsholderen frit kan vælge hvor maden kommer fra. Mørks kælder tilbyder både vine, cocktails og tapas. Der kan selvfølgelig bestilles bord. Er der andre ønsker, løser vi også dem.

KLASSISKE DANSKE DESIGNERMØBLER

DANSK HISTORIE BYGGET IND I MØRKS KÆLDER

Baren samt alle borde er fremstillet af upcyclet maritimt patineret rustikt træ bolværk, som er hentet op fra det gamle danske færgeleje ved Knudshoved. Der er lagt vægt på respekten for måden træet med dets revner og sprækker arbejder på. Det gamle træ er verificeret og indeholder kun naturlige olier. Møblerne er nærmest uforgængelige med en livscyklus, der er lige så lang som træets egen historie.

Al træarbejde er lavet smukt af Thors-Design

BELYSNING FRA HOVEDSTADENS GADER

DANSK HISTORIE BYGGET IND I MØRKS KÆLDER

Med sin helt specielle og meget klassiske udformning har ”Københavner lampen” nu hængt i de københavnske gader og stræder i årtier. Lampen er således en vigtig bestanddel af den danske hovedstads gadevue. Nu skal ”Københavner lamperne” have nye hjem – nogen af dem har fundet vej ned i Mørks Kælder. På sin vis er ”Københavner lampen” et unikt stykke dansk design på linje med Arne Jacobsens stol ’Ægget’. Lampens klassiske udseende blev designet i begyndelsen af 1970erne på den Københavnske Stadsarkitekts tegnestue. Lampe giganten Phillips, tog derefter dette unikke og revolutionerende design til sig og satte lampen i produktion. Denne kom således til at pryde de københavnske gader og blev hurtigt til det stilikon den er i dag.

TAPAS

DU KAN ALTID BESTILLE TAPAS NÅR DU BOOKER BORD (MIN 10 PER.)

ÅBNINGSTIDER

FREDAG: KL. 22-05
LØRDAG: KL. 22-05

FACEBOOK

FIND OS PÅ FACEBOOK

(KLIK HER)

KONTAKT

+45 7174 7459
MAIL@MORKS.DK